Το φανοποιείο μας

Γνωρίστε μας

Το Φανοποιείο Athens Auto Fix εδρεύει στην Ασυρμάτου 56 στον Άγιο Δημήτριο, από το 1983 και παρέχει υπηρεσίες που αφορούν την φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την καλή εξυπηρέτηση.

Eίναι η συνέχιση και εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης, όπου με την χρήση εξελιγμένου εξοπλισμού, νέων τεχνικών,μεθόδων και άρτια εκπαιδευμένου και καταρτισμένου προσωπικού στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών φανοποιείας και βαφής αυτοκινήτου.

Επιπλέον εκτός από τις βασικές υπηρεσίες που διαθέτουμε στον χώρο μας μπορούμε επίσης μέσω των εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών μας να σας προσφέρουμε και άλλες υπηρεσίες όπως service, αλλαγή ελαστικών, ευθυγράμμιση και ο,τιδήποτε άλλο αφορά στην συντήρηση / επισκευή του αυτοκινήτου σας χαρακτηρίζοντας το σαν μία κάθετη μονάδα επισκευής αυτοκινήτων πάντα από την επίβλεψη του άρτια καταρτισμένου προσωπικού του.

Τέλος υπάρχει δυνατότητα προσεκτικού και ολοκληρωμένου ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε πάνω από 40 σημεία ώστε να ολοκληρωθεί η αγορά σας με ασφάλεια. Σε συνεργασία με την θυγατρική μας Athens Auto Sales υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συννενοησης με τους υπεύθυνους να παραγγείλετε καποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή και να επισκεφθειτε τον χώρο μας ωστε να δείτε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα.

Θέλετε να ξεκινήσουμε;

Λάβετε βοήθεια από το εξειδικευμένο προσωπικό μας